İkinci Murat Ortaokulu

Telefon : (0284) 513 46 91
WEB https://ikincimuratortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AŞÇIOĞLU MAH. ALPARSLAN CAD. NO: 86/1 UZUNKÖPRÜ / EDİRNE
VİZYON : Teknolojik olanaklar ile donanmış. çağdaş ve bilimsel gelişmeleri çalışmalarına, etki, verimli, nitelikli personele sahip; kendini sürekli yenileyen, okuyan inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği, çevre ve velilerle işbirliği içerisinde "model okul" olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelerine uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı açısından kendine güvenen bilgi ve becerilerle donanım olarak hazırlamak için varız. Atatürk ilkelerine bağlı topluma, ülkesine, ailesine yararlı araştırıcı, üretici nesiller yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumuyuz.
BAŞARILAR : Yıldız Erkekler Futbol İlçe Şampiyonu Atletizm İlçe Şampiyonu Bocce İlçe Şampiyonu, İl İkincisi

Öğretim Şekli :Normal (Gündüz) Öğretim
Saatler : 08.35-15.40
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi Aşçıoğlu Mahallesi.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Uzunköprü ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Atletizm, Bocce, Masa Tenisi.
Bilimsel Etkinlikler : Bilim Kulübü
Proje Çalışmaları :